Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Viktig investering för Gideå

Annons

Det finns i dag en majoritet för ett nytt äldreboende vid Björkhem i Gideå, en investering som vi inom centerpartiet jobbat hårt för. Mot detta står moderater, folkpartister och kristdemokrater. Moderaterna och folkpartiet säger nej till ett nytt äldreboende i Gideå därför att de påstår att ingen vill bo i Gideå och att det inte kommer att finnas personal som vill jobba där.
De tycker att äldreboendet skall byggas i stan. Kristdemokraterna däremot vill både säga ja och nej, men har inte avsatt några pengar i sin budget. Jag har hört deras företrädare framföra samma argument som moderater och folkpartister, men utåt vill de ge sken av att de är för.
Vi inom centerpartiet tycker att investeringen är viktig för Gideå och norra Örnsköldsvik och accepterar inte att alla investeringar måste ske i centralorten.
Om vi köper argumenten att ingen vill bo och jobba i Gideå, hur ska vi då kunna begära att någon annan skall vara villig att bidra till utvecklingen i dessa bygder med företagande, inflyttning och annat.
STIG NYGREN,
TREHÖRNINGSJÖ (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons