Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi jobbar för att utveckla Härnösands sjukhus

Annons
Vi jobbar för att utveckla Härnösands sjukhus

Svar till Sjukvårdsberoende:

Tack för din insändare. Det är viktigt att debatten om verksamheten vid Härnösands sjukhus hålls levande. Jag vill försäkra Dig att Sjukvårdspartiet jobbar minst lika aktivt för utveckling av verksamheten där som vid partiets bildande 1994. Vi har dock valt att huvudsakligen arbeta inom den politiska organisationen, istället för på tidningarnas insändarsidor.

Jag kan försäkra Dig att vi arbetat oerhört hårt med detta arbete, och vi märker att vi allt mer börjar få acceptans för en vidareutveckling av Härnösands sjukhus. Anestesifrågans lösning är central i detta sammanhang, och där är jag övertygad om att gällande Landstingsfullmäktigebeslut om dygnet-runt jour för anestesiläkare även fortsättningsvis kommer fungera.

Vad gäller vårt arbete i Sjukvårdsfrågorna mer generellt i länet, vill jag hänvisa till vår Hälso- och Sjukvårdsvision som vi kommer att presentera under våren. Granska denna och avgör med ditt val hur stark Du vill ha Sjukvårdspartiets representation i Landstinget kommande år.

Anders Kempe

Gruppledare i Landstinget

Sjukvårdspartiet Västernorrland

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons