Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var finns egoismen?

Annons
Var finns egoismen?

Svar på Jonas inlägg den 13 april:

Jonas, är det inte hög tid för dig att börja tänka själv?

Du kritiserar oss i moderata ungdomsförbundet för att vi vill se om vår framtid och trygghet. Det är höjden av dumhet! Om du trivs med att endast 26 procent av alla brott reds ut, 6 procent av all mindre stölder, att det tar 1,4 timmar i snitt för polisen att komma till en misshandel, att du får vänta i 4 år för en höftledsoperation och att invandrare hålls utanför samhället, ja då får det stå för dig och SSU.

Jag vill känna mig trygg på gatorna, veta att jag får vård när jag behöver och veta att jag får den utbildning vi solidariskt betalar för.

Det du känner till bäst är din egen omgivning, och då är det viktigt att just din omgivning fungerar. Var finns egoismen? Det handlar om att se hur varje individ mår, för om en far illa genom hur staten agerar så är det en för många! Ni socialdemokrater borde sluta upp med lögner och hyckleri, öppna ögonen Jonas! Det är dags att vi byter regering och rättar upp samhället!

MUF Härnösand

Bilförare, använd era blinkers

n Snälla medtrafikanter, varför är ni så många som inte använder blinkers när ni skall svänga i gatukorsningar och dylikt?

Enligt 87 ß Vägtrafikförordningen skall förare som har för avsikt att starta från vägkant, vända, svänga, byta körfält eller ändra fordonets placering i sidled, till ledning för andra trafikanter ge tecken med körriktningsvisare eller sträcka ut armen. Tecken skall ges i god tid och vara väl synligt och otvetydligt.

Det är en så liten åtgärd, men kan förhindra en trafikolycka.

Johan Hagström

MHF Hoting

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons