Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vanvettet firar triumfer

Annons

E En ny Hitler har trätt fram. Nu i Mellersta Östern. Nämligen rasisten och statsterroristen Ariel Sharon. Han har tydligen läst historieböckerna dåligt eller inte alls. Eller så är han en stor beundrare av de metoder som Hitler använde när han ville få sin vilja igenom. In med stridsvagnar som slår till mot de grannar som bildlikt talat inte föll på knä för honom. Flygplan nu mest helikoptrar som släpper sina bomber och granater över allt och alla.
En viss skillnad finns. USA var ingen beundrare av Hitler medan däremot Sharon har USA:s mer eller mindre öppna stöd. Antagligen är det de många judarna i USA som styr den nuvarande högerregeringen där med sina pengar. Presidenten Buske säger nog inte nej till sådana gåvor.

Så länge Sharon och hans medlöpare har makten, ser läget verkligen otrevligt ut för både judar och palestinier. Och så länge de senare inte får en egen stat kommer antagligen tyvärr ännu flera palestinier att offra sina liv för denna sak. Skulden för detta får läggas på Sharon-regeringen. Sharon och judarna verkar ha slängt sin religion, om dom nu har någon, på någon gammal sophög. Annars skulle dom inte sätta igång och hålla på med detta mördande.


BOJKOTTA ALLA VAROR
FRÅN ISRAEL

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons