Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Trött på hyllande av föraktande feminism

Annons

E Jag är så trött på allt hyllande av feminism och kvinnofrigörelse och denna paniska rädsla för patriarkat eller manssamhälle.
Jag är en 18-årig tjej som ni vid första anblicken nog skulle tycka om. Jag har inte burit kjol på fem år, skulle aldrig gå i högklackade skor, har nästan aldrig sminkat mig eller rakat mig och är egentligen ingen som tiger eller låter andra bestämma vad jag ska göra.

Jag säger att det av naturen finns två kön och medfödda skillnader mellan dessa och att jag hellre skulle leva på existensminiumän bli en yrkesarbetande mamma om jag får barn en dag.
Jag har gått i kommunal svensk skola i tio år och dessutom två år på dagis och ett år på lekis. Och kan ni tänka er, jag har aldrig märkt att pojkar fått mer uppmärksamhet än flickor. Jag vet inte om folk borde anse mig som söt eller inte. Jag är i alla fall varken tyst eller smal, utan snarare högljudd och rent av fet.
Pojkflicka har jag dock aldrig varit; jag tyckte alltid bättre om dockor än bilar som liten.

Naturligtvis ska ni klaga på Hollywood också, för att man där till skillnad från i Sverige gör romantiska kärleksfilmer. De amerikanska filmmakarna förstår nämligen fortfarande att kärleken mellan en kvinna och en man inte kan ersättas med andra former, som homosexualitet, medan man här i Sverige inte verkar komma ihåg det längre.
Ja, egentligen är det värsta med er f e m i n i s t e r att ni föraktar KÄRLEKEN, för att den håller de medfödda könsrollerna på plats. När det gäller sex så bör vi tjejer, och killarna också, satsa på en enda. På så sätt är man varken hora eller tönt. Går det an?

Sverige var 1980 det första landet i världen att förbjuda all diskriminering av kvinnor. Man kan skilja sig som ingenting, man använder aborter som preventivmedel. Nästan ingen mamma stannar hemma med sina barn utan skickar i väg dem på de ballastförråd man så fint vill kalla förskola.
Nej tack, man borde göra det svårare att skilja sig, skärpa reglerna för aborter och tvinga en förälder, främst mamman, för kvinnor har från födseln bättre anlag för att vårda än män, att vara hemma så länge ett av barnen inte har fyllt tre.

Använd er energi till att angripa företag och idrottsföreningar i stället för att klaga på kärleken och de medfödda skillnaderna mellan könen! Då gör ni åtminstone något bra!FURIENNA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons