Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tror mer på läkarna än på Jacomina Beertema

Läkarna ställer upp för sjukhuset för de tror på Sollefteå sjukhus och vet att kirurgin fungerar där.

Annons

Angående Sollefteå kirurgavdelningar är det svårt för en utomstående att förstå alla turer politikerna pratar om. Om nu Jacomina Beertema säger att onkologavdelningar är bättre i Sundsvall och orsaken till flytten, hur ska jag veta om hon har dåliga kunskaper eller har dåligt underlag.

Eftersom jag känner Bengt Sörlin så har jag stort förtroende för honom, men han ställer sig bakom Beertemas åsikter och det förvånar mig. I 37 år har jag jobbat både på Nya Norrland och Tidningen Ångermanland och har sprungit hundratals gånger på Sollefteå sjukhus i många sammanhang.

Jag säger inte att det är så, men min känsla är att personalen på sjukhuset är positiv och duktig i sitt jobb och att patienterna får bra vård.

Med bestämdhet så vet jag att patienter från andra landsting är inte bara nöjda utan lyriska över den vård de fått på Sollefteå sjukhus.

Personligen har jag inte varit patient så många gånger men är det några som vet sanningen så är det väl läkarna. De har den fördelen att jobb finns för dem var som helst i Sverige, men de ställer upp för sjukhuset för de tror på Sollefteå sjukhus och vet att kirurgin fungerar där. Om jag ska välja mellan att tro på läkarna eller Jacomina Beertema så blir det läkarna.

Stefan Sundkvist

Sollefteå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons