Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tennistältet är en smutsig ballong

/

"Ska vi ha ett "vackert Kramfors" med eller utan en uppblåst, solblekt, smutsig ballong?", undrar signaturen Trött.

Annons

Välkommen till Kramfors centrum. Det är en mycket vacker stad, med mycket natur, små butiker och – "en smutsig ballong".

Är det de vi vill att människorna utifrån ska se, tänka på, komma ihåg om Kramfors? "Minigloben" är långt ifrån vacker, inte för att den inte kan medföra en viss charm, utan för att den används fel.

På vintern, när det är kallt, snö och mörkt passar den in bättre. Ger charm, ljus och liv till det dystra vintermörkret. Men på sommaren tappar den färg, slits sönder av solstrålarna och ser bara löjlig ut.

Vore det inte trevligare att se glada, tennisspelande ungdomar/barn/vuxna, spela tennis i solen – än att se denna trasiga ballong? Inte nog med att den stör bilden av Kramfors för turister, gäster och människor från närliggande städer, den stör utsikten och hemtrevligheten för de som bor i husen tätt intill.

I alldeles för många år har vi haft såhär nu. Kommunen skyller på pengar – den är för dyr att ta ner. Tennisgymnasiet har använt den. Men när de byggdes skulle de vara öppna för allmänheten. Hur öppet är det om man måste hyra hela tältet för att få spela?

Så ska vi ha ett "vackert Kramfors" med eller utan en uppblåst, solblekt, smutsig ballong?

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons