Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tänk om när det gäller indragna bussturer

Annons

Har ni verkligen på Sollefteå kommun tänkt igenom riktigt när ni funderar på att dra ner busstrafiken under skolloven? Det finns faktiskt vanliga resenärer också som åker buss, inte bara skolelever. Hur ska vi då ta oss hem? De tar bland annat bort bussturer som går på södra sidan till Ramsele. Det är många som åker dessa turer som bor efter södra sidan och en del jobbar på sjukhuset. Hur ska de då ta sig till arbetet?

Man vill ju att folk ska åka mer kollektivt (tänka på miljön) i stället för att ta bilen till arbetet, och då är det buss som är det bästa transportmedlet.

Nej ta tillbaka dessa turer så att de går även under skolloven.

Hur tänker ni då ni tar bort alla turer till Sollefteå på lördagarna för oss som bor utanför staden? (Ramsele/Edsele/Helgum/Långsele/Junsele/Näsåker) Hur ska vi kunna utföra våra inhandlingar i Sollefteå då? Att ta bort ringlinjen helt på lördagar, under juli månad - nu när Ica flyttar upp till Hågesta, tänk om ordentligt.

Kommunen kan ta bort några tjänstemän, så blir det samma summa som indragningarna för busstrafiken.

Vi bussresenärer tolererar inte detta. Det blir ni på kommunen som får stå för våra transporter och resekostnader då. Tänk om nu ordentligt!

besviken bussresenär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons