Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack landstinget!

/

Jag har under åren hört så många klagomål om hur dålig sjukvård vi har. Är av en annan åsikt.

Annons

Under de 46 senaste åren har jag inte besökt eller varit inlagd på sjukhus. Tisdagen den 17/12 uppsökte jag Kramfors vårdcentral för undersökning.

Jag fick träffa en trevlig AT-läkare, som gjorde en noggrann undersökning. På detta följde flera provtagningar. Det visade sig redan då att allt inte stod rätt till. Jag blev kallad till ytterligare provtagningar på fredagen. Onsdag morgon ringde AT-läkaren och meddelade att jag måste uppsöka Sollefteå sjukhus under dagen. Där fanns flera specialister som skulle undersöka mig vidare. Flera prov togs. Man misstänkte blodförgiftning och jag blev inlagd.

Vid ronden dagen därpå hade svar kommit från labb på Sundsvall sjukhus och jag fick besked om att det var en allvarlig sjukdom. Det blev ambulansfärd till Sundsvall sjukhus. Där blev jag mottagen av en läkare, som informerade mig om att jag led av akut leukemi.

Dagen innan julafton startades en cellgiftbehandling efter att jag fått en port inopererad.

Jag har under åren hört så många klagomål om hur dålig sjukvård vi har. Är av en annan åsikt och har efter det som har hänt mig en helt annan erfarenhet. Jag är mycket tacksam för att det gått så snabbt att få behandling.

Vill skicka några tomtebloss av tacksamhet till landstinget med personal i dessa juletider!!

Roger Lundholm

Kramfors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons