Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack för gratislektionen

Annons
Tack för gratislektionen

Svar på insändaren "Tankar om demokrati":

Tack så mycket för er gratis psykologilektion, men det var inte bara jag som förhärligade mitt hemland. Det var FN som gjorde det.

Jag undrar vem som verkligen har läst min insändare. Jag har sagt flera verkliga saker om mitt hemland. Jag erbjuder er att åka dit och kontrollera själv. Ni kan fråga FN också. Hur lång tid har ni bott i Kanada? Jag har bevis om vad jag har sagt på grund av jag har bott i båda länderna.

Jag står för vad jag har skrivit. Men jag ber om ursäkt för att jag bara tänkte på västländerna. Det var faktiskt ett fel. Ingen människa behöver bli tillsagd att inte döda och stjäla i samhället. Det spelar ingen roll varifrån de kommer.

Jag förstår att jag bor här i Sverige nu, och jag ska försätta att lära mig svenska. Jag känner att mina lärare inte har några val i vad de måste undervisa sina elever. Jag tycker att utbildningen borde bli av ett mer neutralt slag. Vi måste försöka lämna våra känslor bakom oss när vi pratar om allvarliga saker.

Till slut säger jag att Sverige är ett vackert land, mina lärare är jättebra och skickliga. Livet för invandrare kan bli svårt ibland, men vi ska överleva.

Jag kommer inte att säga mer om det här ämnet. Det är slöseri att förlora tid att tala om någonting med en människa som i verkligheten inte kan göra någonting åt det.

Det finns en gammal svensk ordspråk som lyder så här:

Kon kommer att dö, medan gräset växer upp.

Kevin Picco

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons