Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ta reda på fakta först, Bo Östman

Annons

Svar till Bo Östmans krönika 2 september 2013

Jag ser det som en stor ära att min ringa person blivit omnämnd på ledarsidan. Däremot kan jag inte förstå att före detta chefredaktören Bo Östman inte tar reda på fakta innan han vräker ur sig en massa felaktigheter.

Att jag klivit av kyrkopolitiken och skälet till mitt avhopp är min ensak. Hur andra i POSK-gruppen resonerar när det gäller att ställa upp i val eller inte det får faktiskt Bo Östman kolla upp med dom, det är inte mitt ansvar.

Jag tycker dessutom att det är mycket märkligt att Bo Östman väljer att hänga ut mej som privatperson, vilket jag har i insamlingen av namn för att rädda Nickebo betonat flera gånger.

Jag har som privatperson, kyrkotillhörig och tidningsprenumerant reagerat över att Härnösands Domkyrkoförsamling anser att det är för dyrt att behålla Nickebo. I mitt tycke handlar det om prioriteringar och vad man tycker är viktigt, både i mötet med människor och i sin ambition att skapa mötesplatser.

Före detta chefredaktören Bo Östman fortsätter med sitt raljanta sätt dels påstå att jag leder någon opolitisk grupp som samlar in namn dels anse att detta är ett politiskt haveri både för mej personligen och för POSK.

Jag hade förväntat mej betydligt mera av undersökande journalistik innan man sätter saker på pränt även om man är en före detta.

Torkel Selin

Tidningsprenumerant

Svar direkt

Bosse Östman bemöter kritiken i sin nästa krönika.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons