Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Swingerartikeln visar att något gått snett

Vad sysslar ÖA:s journalister med?

Annons

Tog tidningen 23/12 och skulle koppla av med en stunds läsning, och fick mig en rejäl kalldusch! I tidningen fanns två uppslag om något som kallades Swingers i Härnösand. Man kan kalla det en sekt som sysslar med en typ av sexlekar och öppen otrohet.

Tidningens sidor visade väl tilltagna bilder av rumpor och nästan nakna människor hopslingrande på sängar. Inga ansikten visades (för skammens skull).

Jag anser att detta är en skymf och en psykisk våldtäkt på läsarna. Det kan klassas som ett förargelseväckande beteende! En skändning av vår ortstidning. Urusel kvällstidningsjournalistik med lågvattenmärke.

All julstämning, julfrid som jag ändå hade fått, trots grått och trist väder, försvann med hast.

Sex är menat att vara något fint mellan människor som älskar varandra. Artikeln visar på att något har gått snett! För vissa verkar det som det har blivit en drog som man tar till för att dölja sin ångest. Vilken signal ger det till våra barn och unga? Precis som övriga droger i samhället lämnar leverne av otrohet, öppenhet för det mesta sår och ärr i psyket. Sexdrogen ger en falsk lycka för stunden.

ÖA, tänk på alla som har blivit och är utsatta för övergrepp av olika slag. Tänk på alla unga äktenskap och den som vill leva ett troget liv med sin partner. Tänk på de svaga och utsatta!

ÖA gav också denna upprörande artikel ett mycket stort utrymme i tidningen! Och det värsta… Människor uppmanades att pröva och fick tips på chatt- och internetsidor!

Ofta blir man kallad moraltant, trångsynt, mossig, religiös fanatiker, om man uttalar sig i detta ämne och har en åsikt.

Jag kanske är alltihop, men jag står för det i så fall!

Jag är också en människa som vill att barn och unga ska få växa upp i ett samhälle fritt från förstörande droger, egoism, dubbelmoral. Jag vill stå för ett samhälle som ger trygghet, värme, nykterhet, äkta kärlek och en tro på framtiden.

Vad tycker du? Skriv en kommentar!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons