Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svar till Källström

Har sökt lönerna för Centerns riksdagspolitiker men misslyckas. Hur är det med Er redovisning, är den transparent?

Annons

Svar till Emil Källström (C) på Allehanda.se den 4/12. Modo Hockeys årsredovisning är transparent, där kan den som är intresserad gå in och läsa. Bidraget till Modo är ju inte riktat till spelarlönerna.

Sedan tror jag inte att Jönköpings kommun var inne och reglerade hur Salmela fick sina cirka 4,8 miljoner för sex månaders spel, alternativt att Linköpings HC försökte stoppa Modo när de ville ersätta A. Steen när S. Pålsson var skadad. Det visar hur verkligheten är.

Att kunna gå in och styra på nationell nivå genom Sveriges Kommuner och Lansting är ej seriöst tänkt. Att få så stort medialt utrymme för ett inlägg som ej kommer att fungera är märkligt. Kan det vara ett populistiskt inlägg, vilket jag tror? Jag själv skulle inte komma med ett inlägg som inte var genomtänkt.

Har sökt lönerna för Centerns riksdagspolitiker men misslyckas. Hur är det med Er redovisning, är den transparent? Det enda jag fått fram är Anni Lööfs löneökning på 50 000 kronor per månad.

En fråga som sticker ut mer är politikernas pensionsvillkor, den utredning som gjorts är att nya personer som väljs in skall omfattas av de nya villkoren. Efter varje val får man ju en ny anställning med nya villkor och där borde det vara möjligt att omförhandla pensionsvillkoren. Hur ställer sig Centern till detta förslag?

Herbert Pettersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons