Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svar om parkeringsbot

Slutplädering i ärendet parkeringsvakten på Midlanda.

Annons

Svar på L Nilssons kommentar i TÅ 20/12, avseende min insändare i TÅ 12/12 angående en parkeringsbot jag råkade ut för 5/8 2010 på Midlanda.

När jag läser din kommentar, L Nilsson, kan jag skönja att du antyder att jag överdriver, är en lögnare eller mytoman, eftersom du har studerat att parkeringsvakterna aldrig bötfäller någon som de inte har gett 15–25 minuters tid på sig för att flytta sin bil. (Du blandar visserligen ihop ärenden av typ inte betalat, som du påstår att du själv råkat ut för, och mitt ärende, där jag parkerat så att halva bilen stod inne i bussrutan.)

Jag är förvisso inte lika rask nu längre som jag var när jag när jag deltog i ett par finnkamper i friidrott, löpning, på 1980-talet, men jag är ändå inte så halt och lytt att jag inte går den aktuella sträckan från parkeringen och till bagagebandet tur och retur på cirka en och en halv minut, vilket jag skrev i min insändare. På denna tid hann parkeringsvakten åka fram till min bil och fästa botlappen på min vindruta och åka därifrån. Jag kan inte uttala mig om att han/hon körde likt en dragsterbil eftersom jag inte såg händelsen. Det var andra som iakttog och berättade för mig. Hur som helst så måste allt ha skett så in i pipsvängen snabbt!

Med denna slutplädering avslutar jag detta ärende, och jag tycker faktiskt att du, L Nilsson, hade kunnat framträda med ditt fullständiga namn, när du angriper mig såsom du gjorde.

Gott Nytt År tillönskas från

Jan Johansson

Sollefteå

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons