Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stor övertro på Modos varumärke

Tänk om de styrande kunde lyssna på vad invånarna verkligen tycker, istället för att anta att alla "älskar" Modo Hockey.

Annons

Läs mer: Modo ska få miljoner av kommunen

Det verkar finnas en stor övertro hos de ledande politikerna i kommunen ifråga om Modos Hockey varumärke. Kommunen skall väl satsa pengarna på kommuninvånarna och inte ett hockeylag/bolag?

Föreningen/bolaget borde väl kunna bära sina egna kostnader, som vilket annat bolag som helst? Eller kan andra bolag gå till kommunledningen och gnälla när pengarna börjar tryta?

Hur tror de att folk skall ställa upp och med sina skattepengar finansiera en klubb/företag där de anställda det vill säga spelarna har flera hundra tusen i månadslöner? Hur ser det ut för alla andra idrottsklubbar i kommunen? Får de också miljonstöd från kommunen?

Övertron på varumärket verkar vara den springande punkten i frågan. Tänk om de styrande någon gång kunde lyssna på vad invånarna verkligen tycker i frågan, istället för att anta att alla "älskar" Modo Hockey bara för att man bor i kommunen.

Vi i Örnsköldsvik blir ju till åtlöje i resten av Sverige när de läser hur kommunen särbehandlar Modo Hockey, vi blir väl snart jämförda med Leksand, kanske Uppdrag granskning skulle syna även vår kommun?

Det måste ju bli ett stopp på detta vansinne.

För övrigt så tycker jag att alla kommuner i Sverige som särbehandlar "stora" kända klubbar agerar fel. Gör om strukturen på ägnandet av klubbarna och lägg det på franchise basis.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons