Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stolt över att vara omogen

Annons

Det är rätt roligt att R Byström citerar våra fyra ställningstaganden om MUFs kamp för individens frihet, mot förmynderi, mot intolerans och för en frimarknad och en värld utan gränser.

Utifrån dessa fyra ställningstaganden, kallar RB oss för omogna. Om kravet är att vi ska slåss för det motsatta för att R Byström ska kalla oss för mogna så är vi nog stolta över att vara omogna och fortsätter att slåss för människors rätt och frihet.

Sedan säger R Byström att staten visst ska vara en förmyndare, och att alla mår bra om det är så. Staten ska ALDRIG fungera som en förmyndare. Jag vill inte leva i ett land där politiker ska diktera för människor hur de ska leva sina liv, det kallas diktatur.

Jag vill också att R Byström förklarar hur han/hon legitimerar att jag som 18-åring kunde ha valts till statsminister och ansvarat för Sveriges framtid men jag anses inte vara tillräckligt mogen för att gå på Systemet.

Det måste finnas en viss konsekvens i den politik som förs, finns det inte det så förlorar man respekten för den politiken eller lagen.
Sen till slut vill jag påpeka för R Byström att vad jag gör "halva nätterna" är upp till mig och inte upp till varken politiker eller R Byström så länge jag inte bryter mot lagen eller skadar andra.

MAJED SAFAEE
ORDFÖRANDE
MUF-VÄSTERNORRLAND

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons