Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sollefteå kommun är döende

Annons
Sollefteå kommun är döende

Ja, det svaret får den som vill låna pengar på banken för att öppna eller köpa en rörelse i Sollefteå. Det är tråkigt att det ska bli så här. När jag flyttade tillbaka hit 1995 verkade det som om stan höll på att börja blomstra, men det sjönk ganska så drastiskt för cirka två år sedan.

De lovade jobben uteblir, ingen vågar (har egna pengar) för att öppna något nytt. De som går bra börja etablera sig eller flyttar till större ställen.

Det ska sparas på ungarna och skolorna om inte någon i fullmäktige eller dess bekant har sina barn i skolor som är utdömda, för då kan man bygga ny skola åt dem och dra in på de andra för de är inte lika mycket "värda" som de som går i de här skolorna. Det bländar illa i allmänhetens ögon. Men nu när det finns pengar till att bygga ny skola så som Skärvstaskolan då måste det finnas pengar till ordentliga datorer och målarfärg till Vallaskolan, det är väl inte för mycket begärt, eller?

Inte nog med det, turismen blir också lidande. Hur kan affärerna stänga tidigare på sommaren då turisterna är här? Tänk efter, hur brukar du göra när du är ute och "turistar? Aktiviteter under dagen såsom att sola, bada, m m. När det är klart är det dags att handla och då är affärerna stängda...

Vart kan man ta sig en fika på kvällen (sommartid) i Sollefteå?

Besviken återvändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons