Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snyter du miljonerna ur näsan?

Annons
Snyter du miljonerna ur näsan?

Jag förundrar mig över dig, Lars-Olof Olsson, ordförande i arbetsgruppen som är med och bestämmer om en summa pengar på nära fyra miljoner som skall fördelas mellan kommunstyrelsens toppar. Dessa har, enligt min tycke, redan ganska feta löner. En i kommunstyrelsen har mycket över femhundratusen om året, man kan ifrågasätta om inte detta är tillräckligt!

Jag vill veta, Lars-Olof, varifrån du får dessa miljoner? Du kan val inte snyta dem ur näsan! Tycker mig ha läst i bladet att kommunen backar 27 miljoner, om inte mera. Du talar om en visstidspension, men säg som det är, att dessa 15000 kronor i månaden är på livstid! Går detta förslag igenom är inte nästa höjning långt borta, så nog bäddar ni för en god ålderdom! Detta utan tanke på gamla, sjuka och fattiga barnfamiljer.

En roffarmaffia är vad jag vill kalla er för. Jämför era löner på flera hundratusen mot våra pensioner på 50-70 tusen kronor om året. Vi har stora kostnader för mediciner och läkarvård, vilket ni har gratis! Hut vill jag säga!

Nu har jag läst och grunnat över era förslag, men ser att du inte vet hur utslaget blir. Själv tror jag inte att ditt påhittade tak håller i längden. Men du kan kanske få hjälp av Lena Näslund, hon kan ju göra egna listor och hjälpa dig ur dilemmat.

Ser på bild i ÖA att du slår ut med armar och händer i maktlöshet! Du kan ju svara mig på denna fråga, har ni inte (avgångsvederlag) fallskärmar att falla tillbaka på vid en avgång?

Alfred Eriksson

Pensionär, Bredbyn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons