Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skrotningspremie

Annons

Det finns ingen skrotningspremie för bilar, det diskuteras på hög nivå men inget beslut har fattats. Utansjö har sedan fabriken försvunnit blivit ett skrotupplag! Inte bara i samhället samlas skrot utan också i skogen, vad sägs om en toalett eller en hörnsoffa som finns efter en promenadväg!

Det stora problemet är också skrotbilarna som finns på parkeringsplatser. Så finns också de bilar som parkeras fel och fortfarande är i bruk, framförallt de med sönderslagna rutor som är tillfälligt lagade med kartong.

Vad säger Ambulansen? Brandkåren? Polisen? Miljökontoret? Det är omöjligt att komma fram vissa dagar! De som snöröjer har det inte lätt.

De invånare som har behov av ordning och reda och framför allt vill vila ögonen på fin utsikt, får i dag se på denna oreda. Hur ska någon vilja flytta hit? Kanske kan införandet av skrotningspremie förbättra situationen, i varje fall är det någon som tjänar sig en slant.

Läcker skrotbilar olja? Är det lekplatser för barn? Förstör det omgivningen? Sänker det statusen för samhället? Finns det någon tillsyningsmyndighet för detta problem?

Hjälp!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons