Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skäms Ö-vik energi

Hur lång tid tar det för Ö-vik energi att åtgärda sina belysningar? Ö-vik energi klarar inte av det på en vecka, inte på en månad och inte på ett år.

Annons

För en månad sedan påpekade jag i en insändare, att belysningen som Ö-vik energi ansvarar för inte fungerar sedan länge. Och så är det fortfarande!

Hur lång tid tar det för Ö-vik energi att åtgärda sina belysningar? Hemma tar det högst några dagar. Ö-vik energi klarar inte av det på en vecka, inte på en månad och inte på ett år. Frågan är om man någonsin klarar det.

Är detta världsklass? Nej här handlar det om världskass!

Som invånare i Örnsköldsvik är jag både delägare och kund i företaget. Jag skäms över att vara delägare i ett dåligt skött företag. Jag lider som kund av hur illa företaget sköter sina leveranser av belysning.

Uppenbart är att fel- och åtgärdsrapportering inte fungerar. Ansvaret ligger hos företagsledningen som inte skapat tillförlitliga återkopplingsrutiner. Eftersom leveransförseningar på mer än ett år inte tycks bekymra företagsledningen, bör styrelsen ingripa och kräva att felen rättas till inom en viss (kort) tid. Sker inte detta bör styrelsen se till att företaget får en ledning som tar sitt ansvar och som lever upp till de krav som ställs i andra väl fungerande bolag.

Anders

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons