Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skämmes, välfärdsförvaltningen!

Alla kvälls- och nattsköterskor skall från februari 2014 utgå från lokal i Ö-vik.
Hur lång blir väntan vid exempelvis kateterstopp, smärtgenombrott, hjärtsvikt med mera?

Annons

Då var det dags igen för tjänstemän på välfärdsförvaltningen att utöva sitt maktmissbruk. Först körde man över vårdare och brukare med 75/100 och nu är det sjuksköterskornas och boende i Nätra/Sidensjö, Anundsjös tur. Alla kvälls- och nattsköterskor skall från februari 2014 utgå från lokal i Ö-vik.

Hur lång blir väntan vid exempelvis kateterstopp, smärtgenombrott, hjärtsvikt med mera? Allt fler svårt sjuka, som tidigare vårdades på sjukhus, vårdas nu på boenden eller i hemmet. Är människor i glesbygden mera tålig? Mindre "skalen"? Hur kan ni politiker gå med på detta?

Informeras anhöriga och brukare om att det på kvällar och nätter inte finns något boende i Ö-viks kommun som har kvälls- och nattsköterskebemanning, utan att de sitter i en lokal i Ö-vik? Därifrån skall man täcka hela Ö-viks kommun, både kommunens boenden och primärvård.

Man säger att man förstärker/utökar kvälls- och nattteamet när det egentligen är en omfördelning av personal. Vad är er målsättning? Det här är inte lika vård för alla!

Kejsarens nya kläder

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons