Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sätt Kramfors på Sverigekartan

Ja visst är Kramfors en underbar stad. Nya gallerian Christoffer, nya Ica inom kort, ja, allt förlagt till centrum. Jättebra istället för att flytta affärerna ut ur centrum.

Annons

Skolorna är bäst i Västernorrland. Billiga hus finns att köpa. Tåg, ja vi har det mesta som behövs.

Det jag blir mest bedrövad över att höra är när människor säger; "jaha och vad ska vi ha en galleria till, vilka skitaffärer som vi fick hit, ja man får väl titta där någon gång. Vad ska vi med tre stora mataffärer till? Ja kanske bra för konkurrensen för oss konsumenter. Gallerian, vi slipper åka till Birsta åtminstone för att handla på samma affärer som nu finns i Kramfors." Jag tar ju för givet att Kramforsborna är lojala mot sin stad.

Vad jag hoppas på är att fler människor ser det positiva med att kunna bo och leva som vi gör här, närheten till natur, inte den stressiga storstadsmentaliteten. Chansen att köpa billiga boenden och kunna pendla längre sträckor till och från arbete, vi har en perfekt flygplats. Ja det finns mycket att räkna upp och allt detta kanske kan få fler människor att flytta in till oss. Mer människor ger fler arbetstillfällen.

Slå ett slag för Kramfors, skryt om Kramfors, vi var till och med på Rapportsändningen torsdagskvällen den 7/11.

Sätt Kramfors på Sverigekartan.

Var positiva.

Pia

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons