Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

(S)-nigel på ögat

Birgith Olsson Johansson (S) vill ha en modern skola med modern pedagogik. Var det inte med den retoriken man fann anledning att lägga ned Myckelgensjöskolan?

Annons

Ser att S påstår sig vilja bygga i någon form, någon gång på Bredbyskolan.

Jag tycker mig känna igen strategin. Den påminner lite om när klagomålen på en usel väg börjar bli påfrestande. Då rycker man ut och sätter ut några stakpinnar och antyder att nu är något på gång. När stakpinnarna murknat och ingenting hänt så upprepas proceduren.

Att personalen ska vara med och planera verksamheten är bra, men redan på min tid för decennier sedan anslog vi dagar till ändamålet. Vi jobbade hårt i Gålsjö; till ingen nytta visade det sig. Nu är det på gång igen. Birgith Olsson Johansson (S) vill ha en modern skola med modern pedagogik. Var det inte med den retoriken man fann anledning att lägga ned Myckelgensjöskolan?

Alla minns vi den besvikelse torrläggningen av bassängen i Bredbyn orsakade. Det tog många, många år att komma till skott med reparationen. (S)-nigel på ögat förtjänar sådant beteende. Vallöften kunna svikas eller skjutas upp. Tidpunkten för byggets färdigställande är inte hugget i sten påpekar Birgith Olsson Johansson i ÖA. Men den antydda satsningen gör sig bra i valtider.

Leif Vestin (C)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons