Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rör inte Bollstahallen

/

Annons

Undertecknad skrev för några år sedan en insändare om Bollstahallens nedläggningshot.

Jag skrev att i Bollstahallen har många barn och ungdomar fostrats och fått en sportslig och idrottslig stil som följt dem på livets väg.

Barn har lärt sig att simma, att klara sig på egen hand, lärt sig att livrädda och rädda sig själv och andra upp ur en fejkad isvak.

Ungdomar spelar innebandyturneringar som fostrar dem till idrottsmänniskor och sunda människor.

Att riva denna idrottsanläggning med simhall och bastu som används av människor som slitit hårt i sina yrkesliv och som nu får må bra av bastubad som lindrar muskelvärk och ledvärk vore för alla som använder hallen en större katastrof.

Hela Bollsta idrottshall har många besökare i alla åldrar. Låt dem behålla Bollsta idrottshall med simhall i hela sin prakt för den behövs där den står för all framtid.

I Ådalshallen ryms inte alla och parkeringen där utanför skulle också inte bereda plats till alla som skulle komma dit ifrån Bollstahallen.

Gör inga dumheter herrar Staffan Östman och Kommunalråd Micael Melander, tänk efter vad era samhällsmedborgare vill och önskar och gör dem till viljes med att behålla Bollsta idrottshall med simhallen.

Michael Lundh

Kramfors

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons