Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rätta till misstagen med Träffpunkten

Annons
Rätta till misstagen med Träffpunkten

Angående flyttning av Träffpunkten:

Det är något som inte är som det borde vara när man flyttar verksamhet utan att ha samråd med organisationer som ska försöka att företräda sina medlemmar i olika sammanhang.

Flyttningen av Träffpunkten kan vi ha en del synpunkter på, men vi har inte blivit kontaktade för några synpunkter.

Det är klart att man säger som så att det man kan väl inte säga något om en flyttning, det kan ju ske till det bättre också. Men när man flyttar verksamheten till Dagverksamheten på ett äldreboende och slår ihop verksamheterna, då blir det fel. Det innebär att i och med att man slår ihop verksamheten så drar man samtidigt in personal, och då blir någon av grupperna lidande genom att man ställs åt sidan för längre eller kortare tid.

Det kommer ofelbart att räknas som att man blir förfördelad, därför att man inte får förtroliga samtal när man behöver det eller inte träffar de som man är vana att träffa, och så vidare.

Det här har bidragit till att personer som man inte har sett inom psykiatrin på flera år, nu är i behov av psykiatrisk vård. Det är upprörande. Såna uppenbara missgrepp har vi inte råd med i den organisation som vi i dag har i psykiatrin.

Vi föreslår att man snarast rättar till misstagen och flyttar Träffpunkten till en egen lokal snarast.

För RSMH Härnösand

Ingvar Rodin

Ordförande

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons