Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Rädda eleverna!

Lyssna på de mängder av forskare och läkare i hela världen som varnar allt skarpare för riskerna med strålningen från den trådlösa tekniken.

Annons

Rädda eleverna! Sänk gränsvärdet nu, till en tusendel av det nuvarande. Det gör man i andra länder. Lyssna på de mängder av forskare och läkare i hela världen som varnar för de allt skarpare för riskerna med strålningen från den trådlösa tekniken. SSM, som ska skydda oss från farlig strålning, förnekar alla 4 000 vetenskapliga rapporter som visar på farorna för allt levande. Helt sjukt!

Första tecknet är försämrad sömn. Den blir allt sämre. Man blir trött, orkar inte tänka, koncentrera sig, får huvudvärk. Minne och inlärningsförmåga försämras. Man kan drabbas av skador på arvsmassan, hjärncellsdöd, ökad produktion av fria radikaler, cellstress, tidigt åldrande, hormonrubbningar och cancer, speciellt hjärntumörer som få överlever. Elöverkänslighet är svårt att leva med. Foster är känsligast, därefter barnen.

Dagens 15-åringar har levt hela sina liv i denna strålningsmiljö. Låt lärarna undervisa. Det hjälper lite i alla fall. Läs själv på www.stralskyddsstiftelsen.se eller www.vagbrytaren.org. Därifrån finns många länkar till mer information.

Ett gäng drabbade

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons