Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Persoligt öppet brev till Jacomina Beertema

Har man fattat ett felaktigt beslut som rör så många cancerpatienter och är medveten om det, så förstår jag dig, samvetet talar.

Annons

Persoligt öppet brev till J. Beertema! En chock för mig kom på mötet den 12/11, inte bara som cancerpatient, utan för ditt arroganta uttalande, när det gäller transporter för cancerpatienterna.

Jag har uppfattat dig som en tillmötesgående person, på dessa två år som vi har känt varandra. Men min uppfattning förändrades på Hullsta, samtidigt förstår jag dig. Har man fattat ett felaktigt beslut som rör så många cancerpatienter och är medveten om det, så förstår jag dig, samvetet talar. Jag påstår att det har gått prestige i den här frågan.

Ditt utsago om att du kunde fara hur långt som helst, bara du fick bra sjukhusvård. Jaa, med den löneförhöjning som ni i landstinget har förkovrat er, så kan du nog resa till världens ände, skam vore det annars. Dina och mina inkomster skiljer sig otroligt mycket åt.

Jag kan nämna att jag har fått låna 500 kronor, som socialminister Göran Hägglund kommer att ta tillbaka under 2014. Plus att ni inom landstinget höjer sjukhusutgifterna för de sjuka.

Ligger man på sjukhus, har man trots allt de fasta utgifterna kvar. Sedan måste jag betala skatt till en fruktansvärd dyr konsult som jag kallar för Ingenting Gör. Såå, snart kan man göra en pjäs i landstinget som man kan kalla för "Fattiga och rika".

Jag hoppas att det sunda förnuftet segrar till slut.

Birgitta Näsström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons