Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Partipi(s)kan viner i Härnösand

Annons
Partipi(s)kan viner i Härnösand

Det har utgått ett påbud från det socialdemokratiska partihögkvarteret i Stockholm. Budet lyder ungefär så här "var ni än som socialdemokratisk politiker bor i Sverige så skall ni alltid och i vilka sammanhang som helst angripa det moderatstyrda Stockholm".

Budskapet tycks också innebära att det är fritt fram att använda sig av vilka argument som helst, rena lögner är att föredra framför sanningen för folk ute landet har ju svårt att kontrollera sanningshalten i de socialdemokratiska utgjutelserna.

Christina Meltin Westerlunds insändare i TÅ den 19/3 är ett utmärkt exempel på att budskapet har gått hem även i Härnösand.

På tre spalter staplar hon helt okontrollerbara påståenden om hur gräsligt vården och skolan enligt henne fungerar i Stockholm. Denna insändare torde väl rendera henne en röd stjärna från partihögkvarteret i Stockholm, hon är ett praktexempel på hur man böjer sig när piskan viner.

Skona stockholmarna från detta krypskytte, dom är fullt kapabla att klara av sina egna interna kommunalpolitiska debatter utan inblandning från såna som Christina Meltin Westerlund och hennes partikamrater ute i landet.

Själv är jag moderat kommunpolitiker i Härnösand så för mig är det självklart att debatten skall handla hur vi löser våra uppgifter här istället för att slösa energi på att debattera situationen i Stockholm. Men jag kan förstå att den debatten inte är lika välkommen för dig eftersom ni i majoriteten på de fyra år som ni regerat lyckats med bedriften att få kommunens ekonomi i fritt fall.

Gud bevare våra kommuninnevånare för ytterligare fyra års socialistiskt styre.

Rolf Larsson

Moderat gruppledare i Härnösands kommunfullmäktige

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons