Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nyberg bygger? Bra det!

/

Ting1 är ett hus man blir glad av, varken svalt elegant eller pompöst.

Annons

Som jag ser det måste det vara väldigt bra med entreprenörer som satsar stort och annorlunda. Ting1 är ett hus man blir glad av, varken svalt elegant eller pompöst. Lite folkligt faktiskt och jag gillar det trots att jag inte har råd att bo där. Jag gillar snygga sportbilar också fast jag inte kan köpa en.

Så att marknaden ska rätta sig efter min börs är orealistiskt apropå insändaren från en "Vanlig arbetare" på Allehanda.se den 4/1. Min förhoppning är att Nyberg ska bli Örnsköldsviks svar på Balticgruppens Krister Olsson i Umeå. Hans uttalade konstintresse kan tyda på det! Att bygga vidare på "Musikstaden Örnsköldsvik" och göra något bra av själva Folkets Park verkar finnas som en idé. Ska bli spännande att se vad det blir för bostadshus uppe på Parkenområdet, något extra förhoppningsvis!

Sedan kan man väl tänka sig att det ena inte behöver utesluta det andra. Har man bra snurr på ekonomin och ett samhällsintresse kan en finansiering och byggande av billigare bostäder vara möjlig. Nästa projekt kan ju bli ett "arbetarhus", vem vet?

Eva Forsberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons