Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu går skam på torra land!

Jag frågade personen i kassan varför de tagit bort bankgiroblanketterna och fick svaret att "det är så många som hämtar utan att vara kunder i banken".

Annons

Jag gjorde några ärenden på stan fredag 7 februari och behövde bland annat fler bankgiroblanketter. Väl inne på banken var de tidigare borden med blanketter och plats att skriva på borta. Jag blev ställd och frågade personen som hade kassatjänst varför de tagit bort blanketterna och fick svaret att "det är så många som hämtar utan att vara kunder i banken". Då sa jag "ni förenklar ju inte för er själva precis" varvid personen svarade "det är en service till våra kunder". Och så gick hon och hämtade några bankgirolappar från en låda och räckte mig, vid sidan om kunden vid kassan.

Jag blev så förbannad efteråt då jag tänkte på storbankernas nyligen redovisade miljardvinster. Vinster som bara går till deras ägare, det vill säga till människor som redan har, medan vi kunder som de borde tacka och belöna, vi som får betala för allt, vi måste stå i kö numera för nåden att få en blankett eller ett inbetalningskort.

Nä, nu är det dags att vi kunder protesterar, vågar ställa krav och byter bank om vi vill!

A Öman

ff kund, nöjd med Bankgirot

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons