Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ni prioriterar shopping framför barnens säkerhet

På vår förskola i Ullånger har vi haft problem med trasig grind/staket, det har påpekats under många år på skyddsronderna men inget har hänt.

Annons

En fundering till Åke Sundqvist, vd Krambo, med anledning av artikeln på Allehanda.se den 31/1, där det pratas om att det ska byggas skolor, galleria, lagas hissar, byggas komfortboende och alla andra byggnader som det läggs massor med pengar på inne i centrala Kramfors.

På vår förskola i Ullånger har vi haft problem med trasig grind/staket, det har påpekats under många år på skyddsronderna men inget har hänt, den blir bara sämre och sämre. Hur länge ska vi måsta stå ut med alla dessa provisoriska lösningar som görs av vår tappre vaktmästare?

Jag liksom föräldrar till 56 andra barn lämnar ju det dyrbaraste vi har där varje dag! Inser du att Ni väljer att prioritera shopping och nöjen inne i Kramfors city framför våra barns säkerhet? Detta är skamligt tycker jag!

Antar att kommunen betalar dyr hyra till Krambo för lokalerna. Då ska väl ändå säkerhet ingå i den dyra kostnaden?! Man kan inte handla mer än vad börsen räcker till, man borde väl se till att det som redan finns fungerar väl och underhålls? Förväntar mig ett svar från dig Åke.

Förälder på Solrosen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons