Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Motionera mera Kristina!

Du varken vill eller vågar göra något för pensionärerna i denna fråga. En röst på dig i nästa riksdagsval gör inte saken bättre för pensionärerna.

Annons

Svar till Kristina Nilsson (S) på Allehanda.se den 5/10. Ingen riksdagsmotion från socialdemokraten Kristina Nilsson i ämnet pensionärers pensioner!

Kristina Nilsson från Örnsköldsvik representerar Socialdemokraterna, som var partiet som plockade ut cirka 260 miljarder kronor ur AP-fonderna för att sanera statens dåliga ekonomi med pensionärernas pensioner.

Du varken vill eller vågar göra något för pensionärerna i denna fråga. En röst på dig i nästa riksdagsval gör inte saken bättre för pensionärerna. Är du rädd för att få "kompanistryk" om du lägger en obekväm socialdemokratisk motion som kräver återbetalning av dessa pensionsmedel?

Du borde reagera med ett stort tack i stället och säga följande: Jag lovar att inför nästa år skall jag lägga fram en sådan motion. Men det tror jag inte du kommer att säga eller göra.

Kom igen och ge oss ett riktigt besked, vad vill du göra och vad kan du göra för pensionärer som blivit utsatta för det "socialdemokratiska sjöröveriet" som konfiskerade AP-fonderna under Göran Perssons tid. Nu har du chansen att förklara vad du går för i riksdagen.

Jag vill bara veta vad vi kan förvänta oss i riksdagen av den som representerar det största oppositionspartiet i riksdagen.

Åke Eriksson, Arnäs

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons