Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Majed har inte skadat Sollefteå – till skillnad från flera landstingshöjdare

/

Annons

...Angående Erik Lövgrens åsikt på allehanda.se 8 juni, ”Döms man för grovt förtal kan man inte företräda sin organisation på en hög position".

Erik Lövgren säger att om Majed Safaee hade varit anställd i landstinget hade han fått sparken för grovt förtal mot en landstingspolitiker.

Märk väl, det var som privatperson och inte kopplat till hans tjänst som kommunikationsstrateg och inte kopplat till landstinget eller Sollefteå akutsjukhus. Har ni fått nya regler i landstinget, eller?!

Jag och många fler anser att Majed Safaee inte har skadat Sollefteå kommun eller landstinget, och han har inte kostat skattebetalarna något – till skillnad från landstingsrådet E Lövgren och Margareta B Rödén, som båda i sina tjänster skrev förmånligt avgångsvederlag till före detta sjukhusdirektören Anders L Johansson utan att först ta upp det i nämnden med de övriga. Margareta B Rödén som skrev kontrakt också i tjänsten med en läkare som på fyra år kostar oss tio miljoner.

Hur har landstinget reagerat? Ingen av dem fick sparken, fast båda överskred sina befogenheter i tjänsten.

Självgoda landstingsråd-politiker som inte lyssnar på folket eller tar till sig kritik, de borde avgå.

Någon riskkonsekvensanalys om hur det drabbar befolkningen utanför Sundsvall har inte presenterats när man avlövar fullvärdiga akutsjukhus.

Skattehöjningen som skulle gå till en likvärdig sjukvård för alla oavsett var man bor, den tycks i stället gå till ytterligare en ny chef på landstinget i Sundsvall.

Varför inte satsa pengar på fasta tjänster, läkare och övrig personal och i stället för dyr utomlänsvård skicka patienterna till Örnsköldsvik och Sollefteå?

Kajsa

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons