Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Löfven har fallit, kylan kommer krypande

Löfven har nu visat upp sitt folkpartistiska ansikte.

Annons

Det är en fet smäll mot alla de socialdemokratiska väljare som står för ett socialistiskt samhälle och som vill avskaffa vinster i välfärden.

SAP är nu ett borgerligt parti, ett parti som anser att de inte kan samarbeta med SD och att det är osannolikt att de kan samarbeta med M. Eftersom det bara är ett parti som verkar vara säkert på att överleva så är det FP som blir samarbetspartner!

Löfven glömmer eller gömmer det faktum att det kommer att finnas en stark majoritet efter valet med SAP, V och MP! Folkpartiet, hans nya vän är ett parti som vill bygga kärnkraft, ett parti som vill att vi skall gå med i Nato, ett parti som anser att vi skall införa euro, ett parti som försämrar skolan och som hyllar det privata övertagandet av offentlig verksamhet. Vänsterpartiet har talat om var vi står, vi tar bort vinstmöjligheten för de företag som vill tjäna pengar på att lura föräldrar och elever på pengar som skulle gå till undervisning. Det blev antagligen för magstarkt för Löfven trots att det är vad svenska folket vill! Det finns nu bara ett parti som inte är borgerligt och det är Vänsterpartiet!

Lars-Gunnar Hultin (V)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons