Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landstingsdebatt utan sunt förnuft

Annons
Landstingsdebatt utan sunt förnuft

På flera av länets debatt- och insändarsidor har vi fått ta del av en diskussion mellan å ena sidan en representant från moderaterna och å andra sidan två representanter från socialdemokraterna. En debatt vars syfte tycks vara att diskutera sjukvården i Västernorrland och dess resursfördelning? En debatt som för många människor, dessvärre, enbart leder till än större förvirring!

För vad blir mer uppenbart än socialdemokraternas oförmåga att hantera moderaternas framfart i landstingsdebatten, då socialdemokraterna ständigt önskar träta om vilken regering det var som bär ansvaret till Sveriges usla statsfinanser, efter 80-talets spekulationsekonomi?

Den diskussionen är jag övertygad om att de allra flesta människorna i Sverige är väldigt trötta på! Därför önskar jag som kandidat till landstingsfullmäktige 2002, att vi fram till valet 2002 får se en mera nyanserad debatt från socialdemokraterna.

Och att socialdemokraterna i stället för att visa sin stora ängslan över att mista makten, i stället diskuterar viktiga sakfrågor. Frågor som för framtiden kan utveckla sjukvården i Västernorrland. Det tror jag att alla tjänar på!

Tomas Östman (m)

Kandidat till landstingsfullmäktige 2002

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons