Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kan bara berömma parkeringsvakten

/

Som jag ser det är det inget fel på parkeringsvakten, han avvaktar för att bilägaren ska få möjlighet att hämta sin bil inom rimlig tid.

Annons

Svar till Jan Johansson på Allehanda.se den 12/12. Jag har erfarenhet av parkeringsvakten på Midlanda flygplats, har själv fått parkeringsbot på 500 kronor när jag hämtade en bekant. Var inne i hallen och såg mig omkring, när jag kom ut till bilen såg jag att någon fotograferade min bil.

När jag kom fram så var det en parkeringsvakt som utförde sitt arbete. Jag frågade varför han fotograferade bilen. Det var så att jag inte hade betalat någon avgift, så det var bara att ta emot denna gula remsa och skicka in 500 kronor dagen efter.

Nu då jag hämtar min bekant sitter jag kvar i bilen och har då sett hur parkeringsvakten arbetar. Ser de att någon inte betalat avgift, då skriver de upp registreringsnumret på bilen och åker efter detta vidare. När de varit borta i 15 minuter kommer parkeringsvakten tillbaka, då först knappar han in bilens registreringsnummer och avslutar med allt, innan han fotograferar bilen och sätter den gula parkeringsboten på rutan. Det tar tio minuter. Jag ser då ingen parkeringsvakt som gasade fram likt en dragsterbil. Som jag ser det är det inget fel på parkeringsvakten, han avvaktar för att bilägaren ska få möjlighet att hämta sin bil inom rimlig tid. Jag kan bara berömma parkeringsvaktens arbete.

L Nilsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons