Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

INSÄNDARE: Sparka textroboten och bevaka lokalidrotten – sedan kan ni börja ta betalt

Annons

Denna så kallade ”tidning” är så pinsam. Handlar det inte om Modo, så är det nån text-robot som spottat ur sig nån liten text-snutt.

Brännans sista hemmamatch, ett spännande derby mot Sundsvall, och vad får de av lokaltidningen? Allehandas textrobot. Detta är bara så pinsamt dåligt, skriver signaturen

I Härnösand har vi två fantastiska handbollsföreningar i Brännan och Härnösands handbollsklubb som ger barn och ungdomar möjlighet till såväl träning som matcher. Två representationslag, som har gott om folk på läktarna vid hemmamatcher.

Brännans sista hemmamatch, ett spännande derby mot Sundsvall, och vad får de av lokaltidningen? Allehandas textrobot.

Detta är bara så pinsamt dåligt av en ”lokaltidning”.

Materialet på hemsidan ska ni ha betalat för, förståeligt. Ingen jobbar gratis.

Men sparka då denna textrobot och bevaka lokalidrotten. Sen kan ni börja ta betalt.

Trött har blivit tröttare

SVAR DIREKT:

När det gäller bevakningen av handbollen i regionen så har vi svårt att locka intresse kring matchbevakningen av den, och har inför den här säsongen tagit ett beslut att bara bevaka matcher som är avgörande för upp/nedflyttning eller heta av andra anledningar.

Vi är också alltid intresserade av att hitta intressanta personer inom idrotten. Någon som har en bra story att berätta. Det är den typen av lokal sportjournalistik vi ser intresserar våra läsare.

Jag kan också lova att vi kommer att skriva om Brännan när säsongen är slut, och försöka få klubben att berätta hur de ska jobba för att ta steget upp till ettan igen efter att de inte lyckats i år.

Gällande Härnösand, och även Kramfors handbollsklubb, så kommer vi att berätta mer om dem framöver också. Vi tycker att det är roligt med två så framgångsrika lag i handbollstvåan, från Ångermanland.

Textroboten ska vi behålla som ett bra komplement till den bevakning som våra sportjournalister gör. Och den kommer att förbättras ytterligare inom kort med tränarkommentarer i kommenteringen.

Micke Nordstrand, nyhetschef Mittmedia Sport, Västernorrland

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons