Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen står och tittar in genom toadörren

Om alla får göra samma sak, så hängs inte gruppen med någon form av drogproblematik ut. Jag ställer gärna upp på detta, för att inte hänga ut missbrukargruppen.

Annons

Angående artikeln "Kritik mot vuxenpsyk" på Allehanda.se 21/10 och debatten runt förfarandet med ADHD-mediciner.

Jag kan säga att jag inte tycker som "de andra". Har bara positiva saker att säga. Har inte upplevt att jag måste gå på fler provtagningar när recept förnyas. Jag ringer in och så finns receptet på apoteket.

När jag däremot fick pröva mig för med olika preparat, ja då var jag tvungen att gå på provtagning. Men det var en vecka efter jag ätit av den nya medicinen och vid dosökning. De kollar blodtryck, puls, vikt och ett urinprov. Två gånger första månaden, sedan är det tre månader till nästa gång. Okej att toadörren är på glänt, men ingen står ju och tittar in.

Sedan kan jag också känna att om alla får göra samma sak, så hängs inte gruppen med någon form av drogproblematik ut. Ingen VET vem som är "ren" och inte. Jag har aldrig använt droger eller annat, så det kan också vara en anledning till att jag inte tar illa vid mig. Jag känner flera som diskuterar som mig... Men jag har full respekt för de som känner annat... Jag ställer gärna upp på detta, för att inte hänga ut missbrukargruppen.

Helt ok med ADHD

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons