Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I vilken verklighet finns våra politiker?

Annons
I vilken verklighet finns våra politiker?

Min mor har fått en mystisk sjukdom som yttrar sig på så sätt att hon förlorat känseln ifrån mellangärdet och nedåt, vilket gör det mycket svårt för henne att ta sig fram för egen maskin.

Detta har nu pågått i ungefär ett år och vi har varit på Läkarstationen, akuten, ortopeden, och nu senast hos neurologen.

Det har varit ett hattande mellan olika läkare och mottagningar med cirka två månaders mellanrum varje gång och ingen kan svara på vad som är fel utan hon blir skickad till nästa instans med remiss varje gång.

OK, sjukvården är ju inte exakt, men tiden! Att det skall behöva ta uppemot ett år från första besöket hos läkare innan det händer något, det tycker jag är snudd på skandalöst. Samtidigt som en läkare säger att allt detta skulle ha gått mycket snabbare om hon lagts in, men tyvärr finns ingen plats för det är fullt på avdelningarna. Fullbelagt med äldre som är "medicinskt färdigbehandlade".

Samtidigt hävdar Stig Rosberg att det inte finns något behov av fler vårdplatser i Sollefteå när Resele-Eds byalag erbjuder att öppna upp Resedagården igen.

Var i verkligheten finns våra folkvalda politiker egentligen? Kan det vara så att de skulle behöva tala med folket som faktiskt arbetar ute i "verkligheten"emellanåt?

Skärpning

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons