Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

I Ö-vik kan man sladda hela natten

/

Denna aktivitet kräver tillstånd och det anordnas tävlingar med jämna mellanrum har jag sett, kan ni "driftare" inte hålla er till dem?

Annons

Sommar som vinter, vardag som helgdag så pågår det, ostört och oåtkomligt "drifting". Det verkar vara det som är viktigt och betydelsefullt för en del, ung som medelålders. Viktigare än att sova om nätterna för att stiga upp i normal tid och arbeta om dagarna...

Antar att det är arbetslösa som kan bedriva denna nattliga aktivitet och då kan man genast ställa sig frågan om hur man finansierar bränslekostnad och däckskostnad?

I många andra städer har fastighetsägare sett problemen och åtgärdat dem med farthinder i form av stålrörskonstruktioner fastasfalterade med jämna mellanrum på parkeringar eller betongsuggor samt bommar där obehöriga inte kan köra. Men i Ö-vik kan man sladda fritt, hela nätterna igenom.

Förstår helt och fullt att polisen inte hela tiden kan patrullera och förhindra detta. Men hur gör vi då? Hur ska vi, arbetande som vill sova, få sova om nätterna i city? Är det så att man måste godta störning i form av drifting, bilar som sladdar och bromsar, då man bor i stan? Denna aktivitet kräver tillstånd och det anordnas tävlingar med jämna mellanrum har jag sett, kan ni "driftare" inte hålla er till dem? Kan inte fastighetsägare göra något åt era stora parkeringar eller planer? Finns det verkligen ingenting att göra?

Gäsp

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons