Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Högsjö på väg framåt

Annons
Högsjö på väg framåt

Vi i Högsjö har blivit utan läkare och det värsta är att vi behöver en. Joakim Larsson, en mycket omtyckt och bra läkare, har gått vidare och framåt. Vi tackar honom för den vård och omtanke han givit Högsjöborna och önskar honom lycka till med sitt nya arbete.

Även Högsjö ska gå framåt. Vi satsar på inflyttning, med nya kreativa ägare till hyreshusen i Hälledal, Veda och Utansjö. Ett resecentrum, även det ett steg framåt.

Vi har bra skola, barnomsorg, äldreomsorg på Högsjögården och i servicehusen, simhall, ungdomsgård, aktiv idrottsförening, Konsum, fin spelkiosk som byggs ut, konstnärer, hantverkare, småföretagare, bönder, stjärnbemärkt camping, bibliotek, hembygdsgård, Folkets hus, Bio, fina fiskevatten och jaktmarker, natur från hav till älv till fjäll. Och dessutom kommunens största företag, Utansjö Bruk. Som ni ser Högsjö är definitivt en plats att räkna med.

Högsjö läkarstation skulle kunna vara en naturlig plats för södra Kramfors och gamla Nora socken när man får bestämma själv var man vill besöka en läkare. Vi vet att Joakim hade fullt upp, han led ingen brist på kunder.

Som det fungerar nu ska vi ringa Kronholmen och köa upp till en timme (och det ska man vara frisk för att orka) för att få prata med någon.

Det är inte bra vare sig för den som är sjuk eller för personalen som får prata med sjuka, uppretade människor.

Nej att det finns en läkare i Högsjö det är bra primärvård, då kan man utnyttja alla länkar i vårdkedjan på rätt sätt.

Så landstingspolitiker och Anders Windling: Ni får inte hindra oss på vår väg framåt genom att inte förse oss med en läkare. En omfördelning av resurser är nödvändig för vi klarar oss inte enbart med kloka gummor på vår väg framåt.

Högsjö Centerkvinnor den 25 oktober

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons