Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har inte sett något fylleslag under Modomatcherna

Roger Burland får det att låta som någon form av fylleslag förekommit fredag och lördag.

Annons

I mitt jobb besöker jag massor av sportarenor. Förra helgen var jag och bevakade Modos båda matcher. Till min förvåning får jag se en artikel där Roger Burland tycker det gått för långt med alkoholen under Modos matcher. I debatten på allehanda.se kommer en partikamrat till Roger och förklarar det påstådda muntliga avtal som ingåtts mellan kommunen och Modo när hallen byggdes för att de skulle ge utskänkningstillstånd, om att barerna ej skulle vara öppna under perioderna.

I dag är vd:n utbytt och hela (eller möjlige större delen av) styrelsen i Modo. Att i ett myndighetsbeslut villkora med ett muntligt avtal kan inte vara juridiskt korrekt. Nu tycker Roger att Modo skall hålla det muntliga avtalet. Ska man ge tillstånd skall villkoren finnas på papper!

Vidare så får Roger det att låta som någon form av fylleslag förekommit fredag och lördag. För annars får jag inte till problemet han upplever. Jag var där båda kvällarna spik nykter och såg då inget av detta Roger upplevde.

Viktigt att poängtera att jag tycker kombinationen idrott och alkohol är komplicerad. Våra idrottare är förebilder och idoler för våra barn. En arena är en miljö för alla åldrar. Men jag tycker Modo sköter denna balans bra!

Lasse Näsström

Fotograf

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons