Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Håll dig till sanningen

Annons
Håll dig till sanningen

Svar till "Orolig och upprörd skattebetalare":

Först vill jag säga till dig som skrev denna insändare att jag tycker att du är otroligt feg som inte törs namnge dig och varför inte ta kontakt med mig om du tycker att jag har handlat fel. Sen tycker jag att skriver man insändare så skall man dels hålla sig till sanningen och ta reda på fakta innan man skriver.

Ska vi ta båtresan först, "Ådalen III".

Att jag tyckte till, berodde på att vi i precis samma veva fick stora sparkrav inom både vården och skolan och bland annat inom vården gick vi på "knäna". Vi hade begärt förstärkning i Forsmo (där jag just då arbetade) men fick inte det, utan vi fick försöka att på något vis klara det ändå.

Då tyckte jag och några av mina arbetskamrater att något som hade varit värdefullare just då, hade varit att Christer Persson eller någon från vård och omsorg hade kommit ut och sagt några vänliga ord till sin personal som hade det tungt och jobbigt.

Sen svar till dig om min politiska karriär till den himmelska tronen. Visst, jag har valt att jobba politiskt för att det är roligt, givande och lärorikt och har gett mig väldigt mycket. Men om du tror att man kommer till den himmelska tronen, att man som politiker lever flott och tjusigt och får åka på en massa nöjesresor, då vet du inte verkligheten igen. Det skall du veta, verkligheten är en annan sida.

Som politiker måste man tåla kritik, men låt kritiken hålla sig till sanningen, vilket du ej har gjort.

Resan till Japan var ingen nöjesresa det vet du precis som jag, men många gånger är den svenska avundsjukan värst. Vi har mycket att lära oss av Japan och Japan har mycket att lära sig från oss.

Inom näringslivet, bland annat, finns otroligt mycket att göra i utbyte. Det som gör mig mest upprörd är ditt påstående att resan, som kostade cirka 10000 kronor per person, skulle ha kostat, som du säger, 35000-70000 kronor per person.

När det gäller skolan har jag aldrig velat försämra, utan velat skapa bra verksamhet och kvalitet.

Sedan tog du även upp frågan om Resele och Eds byalag, och kampen för äldreboende. Jag har aldrig sagt nej till deras kamp utan sett det positivt. Men det är bara så, kära orolig och upprörd, jag har inte "penningpåsen".

Ärlig har jag alltid varit och kommer alltid att vara. Kom till mig i stället och prata så ska du få fakta. Tror mig veta vem du är.

Mona Westerlund (v)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons