Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Genomarbetat lokalt program för vår kyrka i Sollefteå

Annons

En dryg vecka kvar till höstens val, Kyrkovalet 2013. Den debatt som hittills förkommit på debattsidan i TÅ är i huvudsak inriktad på att diskutera partipolitiska eller partipolitiskt oberoende nomineringsgrupper. Gruppernas idéprogram har inte diskuterats i samma omfattning. I Sollefteå- Boteå pastorat finns två nomineringsgrupper. Socialdemokraterna, det partipolitiska alternativet, och Kyrkans Väl, det partipolitiskt oberoende alternativet. Socialdemokraternas program som kan läsas i en annons i senaste Sollefteå-bladet är tydligt utarbetat centralt med en ringa anknytning lokalt samt allmänt hållen med mål som är till intet förpliktigande.

Vårt program är ett lokalt program, utarbetat av de som kandiderar i nomineringsgruppen. Alla har haft möjlighet att få sin mening igenom. I demokratisk ordning har sedan programmet utformats och fastställts. Det är ett genomarbetat lokalt program för vår kyrka i Sollefteå, inte något som någon socialdemokratisk programskrivare har författat i Stockholm.

Kyrkans Väls program finner du i de programblad som vi i all enkelhet producerat, vi har ingen stor organisation bakom oss som kan bekosta dyra kampanjer. Vi finns bara i Sollefteå för Svenska Kyrkan i Sollefteå-Boteå pastorat. Rösta i kyrkovalet den 15 september!

Bertil Falkerby

Nomineringsgruppen

Kyrkans Väl i Sollefteå-Boteå pastorat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons