Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ge er till känna, vandaler

"Förstör era egna grejor, det står er helt fritt, men låt bli det som vi gemensamt betalar för", skriver en insändarskribent om Bollstabruks vandaliserade väntkurer.

Annons

När jag kom hem till Bollstabruk efter att ha varit borta några veckor blev jag glatt överraskad. Vi har äntligen fått ett fint regn-/vindskydd med sittplats vid Bollstabruks busstation. Det vi hade tidigare förstördes av några som tydligen inte vill ha något skydd mot regn och ruskväder? Men nu stod det där ett nytt och fint! Grattis alla Bollstabor, skolungdomar och alla andra resenärer tänkte jag! Idag, några veckor senare är fönstren krossade, glassplitter runt om och det är ingen vacker syn.

Ge er till känna vandaler och visa att det finns något slags kurage i er – eventuellt har era föräldrar eller ni själva någon försäkring som kan göra att vi andra får en fungerande vänthållplats igen. Förstör era egna grejor, det står er helt fritt, men låt bli det som vi gemensamt betalar för och vill ha ett bra och fungerande samhälle!

Raggan "ett sorgset Bi"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons