Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Funderingar inför valet

Annons
Funderingar inför valet

Har en del funderingar inför höstens val. Vad kommer att hända inom sjukvården, äldreomsorgen, skolan, barnomsorgen, alla sjukskrivningar, med den allmänna tryggheten för de anställda i kommun och landsting? Arbetet inom sjuk- och äldrevård, vilka åtgärder är man beredd att vidta för att komma tillrätta med dessa frågor? Arbetsmiljön är kanske den största orsaken till många av de problem som finns i dag. Även skolan har sina problem med allt för stora klasser.

Anställningen är en trygghet för alla. Som det är i dag finns det människor som bara har en timanställning, hur skall dessa kunna känna någon form av trygghet?

De frågor som jag här framfört är riktade till samtliga partier i kommun och landsting. Vilka partier kommer att ta i tu med dessa frågor på ett seriöst sätt? Det får inte bara bli vallöften och en massa tomma ord som ni går till val på, ni måste visa en handlingskraft i vad ni går ut och lovar.

Det är många människor som känner stor oro för vad som kommer att hända här i kommunen. Härnösand är en fin kommun att leva och arbeta i, låt oss få fortsätta ha visioner om att Härnösand är en kommun som tänker på alla människors lika värde.

Orolig invånare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons