Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fördöm inte homosexuella

Annons


Det förs många diskussioner om homosexuella ska få adoptera barn eller inte. Det verkar som om vissa anser att homosexuella är utomjordingar som inte har något gemensamt med heterosexuella. Det är fruktansvärt att det finns så många okunniga och oförstående människor i dagens samhälle.
Föräldrar har ingen rätt till barn, men barn har rätt till föräldrar.
Med det menar jag att det inte är självklart att alla människor är lämpliga som föräldrar, men de flesta kan med hjälp och stöd bli bra föräldrar, oavsett vilken sexuell läggning de har.
Barn, å andra sidan, ska ha rätt till föräldrar som älskar dem och kan ge dem en trygg barndom.
Detta är inget som heterosexuella är bättre på än homosexuella. Vi måste se till människan och inte den sexuella läggningen. Vem jag älskar har inget att göra med om jag kan bli en bra förälder eller inte. Kärleken till barnen är det viktiga.
Visst finns det forskning som visar att barn till homosexuella föräldrar mobbas och mår dåligt. Jag anser att det är samhällets fel och alla konservativa människors, som ser ner på och fördömer homosexualitet, fel att dessa barn känner sig utanför. Om alla accepterar och respekterar homosexualitet skulle dessa barn inte behöva lida.


EMMA M

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons