Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera skadas i ovårdade motionspåret

/

Annons

Nu är jag less på detta med fruktansvärt misskötta motionsspår uppe på T3. Ska vi ha ett fungerande spår måste det skötas så inte människor som vistas där slår sig sönder och samman. Jag är själv där uppe rätt ofta, minst 5-6 dagar i veckan och jag har stupat flera gånger på en massa uppstickande rötter och rivit upp blödande sår på armar, knän samt handflator. Sist det hände trampade jag snett på ett uppstickande järnrör som borde sågas ner, som inte ens var markerat.

Första gången jag stupade var när jag sprang för ett par veckor sedan. Stukade då vänster fot och satt med bandage i två dagar. Fick rådet att ta Ipren & Alvedon för att döva värken. Sen stukade jag samma fot igen nu i söndags 10/7 fick också då sitta med bandage samt värktabletter till följd av min idoga motion. Fick även höra av min väninna att hennes man också

ramlat på dessa rötter och slagit sig illa och kom hem blodig. Då rann bägaren över. Jag ringde

kommunen och fick prata med Elsa Hansson som lovade att ringa skidklubben som hon sa var ansvariga för underhållet för spåret. Dem får till och med betalt av kommunen för denna skötsel. Det har inte hänt ett dugg. Min man och jag var dit uppe men ingenting är åtgärdat. Jag undrar hur många som stupar på dessa rötter och gör sig illa? Nu vill jag och flera med mig att spåret fixas till innan jag eller någon annan ramlar så illa att vi bryter någon fot än värre kanske ett ben eller arm?

Tills detta är åtgärdat sätt upp en tydlig skylt: Varning! Motionera på egen risk.

Laila Molin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons