Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dofta mindre på bussarna

Annons
Dofta mindre på bussarna

Jag åker dagligen mellan Härnösand och Sundsvall och upplever att jag har blivit mer och mer irriterad på alla personer som doftar/stinker av diverse parfym, rakvatten, hårvårdsprodukter, med mera, som blandas i ett så pass litet utrymme som en buss ändå är.

Att sitta i 5 mil och andas in detta som allergiker eller astmatiker är ju en omöjlighet, det måste ju alla förstå.

Jag är varken eller men upplever ändå det mycket obehagligt och känner en stor befrielse då jag kliver av bussen och får andas frisk och ren luft.

Jag har påtalat detta för Din Tur och föreslagit att man skulle ha en drive (kanske tillsammans med astma- och allergiförbundet) om att dofta mindre men fick bara till svar att dom förstod mitt problem och hoppades att den/de detta berör läser min insändare på deras hemsida och tar till sig det. Men det har man tydligen inte gjort.

Så nu hoppas jag för allas trevnad att alla som åker buss och känner att dom måste dofta/lukta på jobbet läser det här i stället. Ta med dig din parfym eller ditt rakvatten och ta på dig det när Du kommer på jobbet i stället så slipper vi andra bli illamående av din doft/lukt under resan.

Margareta Norberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons