Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det finns företag av större betydelse för Ö-vik än Modo

Dessa är världskända företag som ligger i lilla Ö-vik, som är av större betydelse och verkligen har satt Ö-vik på kartan globalt.

Annons

Modo får miljoner, och en högt uppsatt person ropar ut Modos betydelse för Ö-vik, och säger att utan Modo inget flyg, ingen arena med mera. Detta är rent och skärt snackgodis från ett kommunalråd utan argument som leker med våra skattepengar, medan andra föreningar, skolor och vården får spara och blöda.

Jag anser att företag som Hägglunds, BAE Systems, Sjöbloms sjukvårdsutrustning, Järven plast för att nämna några är av större betydelse och verkligen har satt Ö-vik på kartan globalt! Dessa är världskända företag som ligger i lilla Ö-vik. Kanske skulle kommunen gå in och sponsra dessa företag när de måste spara. Kommun kanske skulle ha öppnat börsen när Mac Gregor försvann från orten... Men det är klart, Modo är ju det företag som styr i denna stad om vi ska lyssna på fröken Von Anka i kommunledningen.

Ingen skugga ska dock falla på Modo då de tackar och bugar för 15,8 miljoner extra per år i tio år. Alltså 158 miljoner, det är många skolböcker, lärare och så vidare...

Det finns många insändare som säger samma sak här i ÖA (hoppas kommunledningen läser dessa) att företag som Modo ska rätta mun efter matsäcken. Det får bland annat Hägglunds göra och alla andra företag i Ö-vik och världen, utan en livlina i skattepengar.

En sista sak...det är valår nästa år och vi glömmer inte!

Jussi

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons